Cosuri de fum inox DP

Cosuri de fum inox marca Roccheggiani
Seria DP

Cosurile de fum inox dublu perete ( DP ) reprezinta solutia ideala pentru evacuarea gazelor arse provenite de la echipamentele de incalzire alimentate cu orice tip de combustibil.

Peretele interior al cosului de fum este produs din otel inox AISI 316L sudat continuu, longitudinal prin procedeu automatic laser si TIG, iar peretele exterior este produs din otel inox AISI 304. Intre cei doi pereti se afla izolatia cosului din vata minerala bazaltica, ignifuga.

Conform Standardului  European EN 1856-1:2003, ce reglementeaza marcajul CE pe cosuri de fum metalice, sistemele dublu perete pot fi instalate atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor datorita solutiei eficiente de izolatie din vata minerala bazaltica, care asigura performante optime in orice conditii meteorologice.
Mai mult, cosurile de fum inox DP nu necesita lucrari suplimentare efectuate pe santier, oferind o instalare usoara si rapida datorita elementelor modulare din care sunt alcatuite. Acestea sunt folosite atat in instalatiie industriale, cat si in cele rezidentiale.

Cosurile de fum dublu perete sunt impartite in doua categorii, dupa grosimea izolatiei utilizate, si anume:

1. Cosuri de fum inox DP 50 – grosime izolatie 50 mm

    Fisa tehnica DP 50 (in format pdf)

2. Cosuri de fum inox DP 25 – grosime izolatie 25 mm

    Fisa tehnica DP 25 (in format pdf)


Solicita oferta Cosuri de fum inox


  Website realizat de: Open Web Design
Real Time Web Analytics