Cosuri de fum inox SP

Cosuri de fum inox marca Roccheggiani
Seria SP

Cosurile de fum simplu perete ( SP ) sunt de obicei folosite la renovarea si adaptarea cosurilor de fum vechi la noile cerinte si reglementari privind evacuarea gazelor arse. De asemenea, pot fi folosite impreuna cu sistemul dublu perete (fiind perfect compatibile) la conexiunea orizontala dintre echipamentele de incalzire si tronsonul vertical al cosului de fum.

Seria SP este produsa din otel inox AISI 316L sau otel inox AISI 304 cu grosimea peretelui de: 0.4/0.5/0.6/0.8/1 mm prin sudura longitudinala, continua prin procedeu automatic laser sau TIG.

Cosurile de fum simplu perete sunt destinate utilizarii atat in conditii umede sau uscate cu presiune negativa si temperatura maxima a gazelor arse de 600˚C.
Sistemul simplu perete fabricat din otel inox AISI 316L poate fi folosit in instalatiile cu tiraj natural cu temperatura maxima a gazelor arse de 600˚C.
Sistemul simplu perete cu garnitura siliconica SPG fabricat din otel inox AISI 316L poate fi folosit in instalatiile cu tiraj fortat cu temperatura maxima a gazelor arse de 200˚C.

  Fisa tehnica SP (in format pdf)


Solicita oferta Cosuri de fum inox


  Website realizat de: Open Web Design
Real Time Web Analytics