COSURI DE FUM CERAMICE

Cosurile de fum ceramice EFFE2 sunt fabricate in Italia si sunt folosite pe piata vest-europeana de peste 50 de ani. Materialul ceramic din care sunt fabricate le confera o rezistenta deosebita si o durata de viata practic egala cu a constructiei la care sunt montate.

Printre cele mai importante caracteristici ale cosurilor de fum ceramice se numara:
-    greutatea si dimensiunile reduse, usurinta montajului
-    impermeabilitatea la gaze arse, vapori si apa si aspectul exterior, care da casei aerul unui camin primitor.

Pentru cosurile de fum EFFE2, producatorul ofera o perioada de garantie de 40 de ani, respectandu-se in acelasi timp toate normativele europene privind siguranta in utilizare pe termen lung.

Aceasta calitate este data de trasaturile de impermeabilitate si anticorozivitate, care le confera o durata de viata practic nelimitata. Un alt avantaj al cosurilor de fum ceramice EFFE2 este usurinta montajului, datorita pieselor din structura, care contin fiecare elemente de evacuare, strat perna de aer pentru izolatie termica si de structura.

Acest tip de cos de fum se verifica periodic si se curate ori de cate ori este nevoie, intocmai ca si cosurile fabricate din alte materiale, pentru a se evita obturarea evacuarii gazelor arse.

Cosurile ceramice EFFE2 au abilitatea de a evacua gaze arse care ating temperaturi de pana la 600 de grade Celsius, sigilantul special folosit pentru imbinarea pieselor fiind special conceput pentru a rezista la temperaturi foarte mari.
Pentru ca instalatia de evacuare a gazelor sa fie exploatata corespunzator, este necesar in primul rand ca generatorul de caldura la care se ataseaza sa functioneze corect si in parametri normali.

O alta caracteristica importanta a cosurilor de fum EFFE2 este aceea ca, desi fabricate din material ceramic, sectiunea interioara are forma circulara, trasatura care favorizeaza tirajul fumului, iar suprafata interioara este foarte neteda, ceea ce minimizeaza riscul depunerilor masive de funingine si condens coroziv.
  Website realizat de: Open Web Design
Real Time Web Analytics